6 Haziran 2012 Çarşamba

Lida Diyetlerindeki Kolaylık



Kişinin sürekli olarak boğazını kısmakla, spor yapmakla kronik bir hale gelen durumlar sergiler. Aslında bu durumun sağlık açısından fazla yararlı olmadığı bir gerçek. Çünkü sürekli diyet yapıp bırakmak yada spor yapıp bırakmak kilo almanıza nedne olabilir. Dengeli bir şekilde zayıflamak için mutlaka beslenmenize dikkat etmelisiniz.

Huzurlu ve sağlıklı hissetmek için lida kullanın kısa sürede formunuza kavuşun. İstediğiniz kiloya gelebilmek için mutlaka lida kapsüllerini kullanmalısınız. Fazlalıklarınızdan kısa sürede lida sayesinde kurtulabilirsiniz.

Ayrıca bu konuda sizlere yardımcı olabilecek lida kapsüllerinide mutlaka kullanmalısınız. Lida kapsülleri sayesinde istediğiniz kiloya inme şansı yakalayabilirsiniz. Hem de hiç diyet yapmadan bunu başarabilirsiniz. Sağlıklı bir şekilde fazlalıklarınızdan kurtulacaksınız.

Temizlemesine neden olan kronik bir nezle akıntısı da ifade edilmemiş gözyaşları ile ilişkilidir. Güney ingiltere’deki evinden tskoçya’daki bir adaya yeni taşınmış olan bir kızı anımsıyorum. Yeni evine taşınır taşınmaz yoğun bir sinüzit hastalığına yakalandı ve uzun bir süre antibiyotik kullanmak zorunda kaldı.

Yine de akıntı özellikle boğazının arka tarafında devam etti. Bana başvurduğu sırada doktoru alerjik durumunu fark etmiş, ancak bunun ortaya çıkışı ile ilgili olarak tutarlı bir davranış kalıbı ortaya koyamamıştı. Ama hastam güney ingiltere’den taşınmasının en zor tarafının ailesini geride bırakmak olduğunu ve onları çok özlediğini söylediğinde her şey açıkça ortaya çıkmış oldu. Bir miktar homeopatik tedavi ve yumuşak bir danışmanlık sürecinin ardından problem çözüldü ve yeni evine yerleşme konusunda kendisini daha rahat hissetmeye başladı.

0 yorum:

Yorum Gönder