6 Haziran 2012 Çarşamba

Azalan Fiziksel Aktivite Faaliyetleri



Günümüz toplumlarının en büyük problemlerinden birisi ilerleyen teknoloji sayesinde azalan fiziksel aktivite ve bunun sonucunda ortaya çıkan obezite, tansiyon, kolesterol ve kardiyovasküler gibi fiziksel rahatsızlıklardır. Azalan fiziksel aktivitefazla kilolar‘ a sebep olacağı için lida kapsül kullanmak gerekir. Bu fiziksel rahatsızlıklarm yanı sıra stres, kaygı ve depresyonda son zamanlarda çok sık ve yaygın olarak görülen zihinsel rahatsızlıklardır.
Yapılan araştırmalar fiziksel olarak aktif bir yaşam tarzı ile fiziksel ve zihinsel sağlık arasında pozitif ilişki olduğunu ortaya koymuştur. Hareketsiz yaşam tarzının sebep olduğu fazla kilolara lida form hapı ile önlem almanız mümkündür.  ”The American College of Sports and Medicine” yayınladığı egzersiz rehberinde, hareketsiz bir yaşam tarzının sebep olduğu rahatsızlıkları önlemek için, haftada 3-5 gün, günde 20-60 dakika arasında aerobik bir aktivite ve yine haftada 2 gün, 8-10 hareketten oluşan, 8-12 tekrarlı ağırlık çalışması yapılması önerilmektedir. Eğer egzersiz yapmakda zorluk çekiyorsanız lida kapsül ile zayıflamayı deneyin.
Zihinsel ve psikolojik sağlık ayrıca, bireyin ders çalışma, iş ya da boş zaman aktivitelerini devam ettirebilme ve eğitim, iş, konaklama ve diğer kişisel ya da ailevi konularda kendi kararlarını verebilme becerilerini içerir.
Bireyin zihinsel sağlığındaki rahatsızlıklar bu becerilerini temel anlamda ve uzun süreli olarak etkiler. Zihinsel bozuklukların potansiyel sonuçları mizacın bozulması, davranış ve düşünce bozuklukları, çalışma becerisindeki bozulma sebebiyle kazancın ya da tedavi masrafları sebebiyle birikmiş paranın kaybedilmesidir. Masrafsız kilo tedavisi için lida kapsül kullanmanız uygun olacaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder