6 Haziran 2012 Çarşamba

Lida Diyetleri



Lida diyetlerinde olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Düzenli lida kapsülleri kullanmak hem fiziğinizin güzelliği açısından hemde sağlığınız açısından çok önemlidir. Dengeli bir şekilde zayıflamayı lida kapsülleri ile deneyebilirsiniz. Fazlalıklarınızdan kısa sürede kurtulabilmek için mutlaka denemeniz gerekmektedir.
Peki sonuç olarak kalbimizi çevreleyen, Tanrıçaların açığa çıkarmaya çalıştığı ve derin bir birlik haline erişmemizi engelleyen şey nedir? Burada acılar, utanç, hayal kırıklıkları, incinme, kayıp duyguları, gözyaşları ve hatta bize fazla gelen derin bağlantı duyguları olduğunu görürüz.
Yosun hapı lida ile zayıflamada pozitif düşünce çok önemlidir. Yani her zaman sağlıklı bir şekilde zayıflamayı lida ile düşünebilirsiniz.  Şimdi ilerleme, bu duyguların yüzeye çıkmasına izin verme, onların varlıklarını yargılamadan kabul etme ve onları bağışlama ve merhametle varlığınızın içine alma zamanıdır. Ancak o zaman kalp özgür ve sınırsız olabilir ve ancak o zaman biz sevginin muhteşem ve olağanüstü gücünü tecrübe edebiliriz.
Beden dili yukarıda da belirtildiği gibi, sezgilerimizden konuştuğumuz bir sırada kelimelerimizin gücünü kuvvetlendirmek için kalp çakramıza dokunmamız hiç de az rastlanan bir durum değildir. Hepimiz incinmiş olduklarını kollarını göğüslerinin üzerinde bedenlerine sararak gösteren çocuklar görmüşüzdür.

0 yorum:

Yorum Gönder