6 Haziran 2012 Çarşamba

Beden Sağlığı ve Lida Deneyimi



Bedeninizi sağlıklı ve dinç kalması için lida form kapsüllerini kullanmalısınız. Düzenli kullanılan lida hapı, etkisini hemen farkedeceksiniz. Mutlaka kullanmanız gerektiğini belirtelim. Sağlıklı bir şekilde zayıflamayı başarabilirsiniz. Lida kapsülleriile birlikte uygulanan sporun da zayıflama adına etkisi fazlalı ile olacaktır.
Zayıflama hapı lida ile doğru gıda seçimi çok önemlidir. Düzenli olarak lida kapsülleri ile zayıflamayı düşünebilirsiniz. Kısa sürede formunuza lida kapüslleri ile gelebilirsiniz. Zona: başlangıçta kişinin suçiçeği geçirmesine neden olan herpes virüsünün meydana getirdiği bu son derece acılı durum, baş da dahil olmak üzere bedenin her yerinde ortaya çıkabilmektedir. Suçiçeği sonrasında virüs kendisine kişi stresli bir duruma gelene ya da birisi onun “sinirlerini yerinden oynatana” kadar içinde bekleyebileceği bir sinir bulmaktadır.
Durumun vehameti zonanın aniden ortaya çıkışı ile kendisini göstermektedir. Hastalığın belirdiği alan, durumun hangi çakra ile ilişkili olduğunun da bir göstergesidir. Öfkeyi bastırmak yerine ifade etmeyi öğrenmek ve kişinin rahatlama tepkisini geliştirmesi bu hastalığın oluşumunu ve belirtileri azaltacaktır.
Siğiller: bu hastalığa vücudu işgal eden ve “kendinle ilgili olarak neyi beğenmiyorsun, kendini siğillerinle bile sevebilir misin?” diye soran bir virüs neden olmaktadır. El ve ayaklarda bulunan ve bedenin tüm bölgelerine karşılık gelen refleks noktaları ile ilişkili olan refleksoloji uygulaması ile bedenin neresinin etkilendiğini bulmak ve hastalığın arkasındaki gerçek mesajı anlamak mümkündür.

0 yorum:

Yorum Gönder