6 Haziran 2012 Çarşamba

Kilo Vermek İstiyorum ama Olmuyor..



Zayıflamak bir diyet programı ile kolay olsaydı etrafımızda şişman insan göremezdik. Herkez form bir vücuda sahip olurdu. Ancak lida zayıflama kapsülleri ile sağlıklı bir şekilde zayıflayabileceğinizi düşünüyoruz. Fazla kilolara karşı etkili sonuçlar alabilmek için mutlaka lida kapsülleri kullanılmalıdır.

Kısa zaman içerisinde istediğiniz kiloya gelebilmek için mutlaka lida kapsüllerinin kullanmanız gerektiğine buradan deyinelim. Kendilerine yapılan haksızlığa karşı içlerinde yükselen öfke arttıkça kanatlarını çırpmaya ve aniden uçmaya başlarlar. İşte bu koşulsuz sevgidir! Bu tür durumlarda karşımızdaki kişiler bizim dürtülerimizi o anda anlamasa ya da takdir etmese bile söz konusu olan herkes için en iyi sonucu verecek şekilde hareket etmeye içgüdülerimizle yöneliriz.

Son zamanlarda hızla artan kilolara lida zayıflama kapsülü destek olacaktır. Koşulsuz sevgiyi veremezsiniz çünkü güneş sinir ağı konusunda da gördüğünüz gibi, vermek söz konusu olduğunda buna bağlı koşullar da olmaktadır. Bu, var olmanın ruhumuzla tam olarak bağlantı kurduğumuz ve daha büyük gerçeklik ile birlikte dalgalandığımız anda etiketlere de ihtiyacın kalmadığı bir durumudur.

Hem kalp, hem de üçüncü göz bu doğuştan gelen güç ile bağlantılıdır, birincisi merhamet duygusunun niteliğine katkıda bulunurken ikincisi bilgeliği getirmektedir. Akıl olmaksızın sevgi berraklıktan, ayırt etme gücünden ve kendini ayrı tutmaktan yoksundur, sevgisiz akıl ise soğuk, hissiz ve empati yoksunu olarak gözükecektir.

0 yorum:

Yorum Gönder