6 Haziran 2012 Çarşamba

Anoreksi ve Bulimiya



Anoreksi ve bulimiya, giderek daha yaygın hale gelen durumlar ne yazık ki her iki cinsiyetteki çocuklarda ve ergenlik çağındaki kişilerde, ayrıca yetişkinlerde görülmektedir. Anoreksi genellikle dış görünüşün iyileştirilmesi için kilo verme isteği ile başlamaktadır.

Kilo vermek istiyorsanız bunu saçmalıklar ile dolu diyetler ile değil lida form kapsülleri ile deneyebilirsiniz. Sağlıklı bir şekilde zayıflamaya yardımcı lida kapsüllerini mutlaka denemelisiniz. Lida kapsülleri sağlıklı ve başarılı bir şekilde zayıflamanıza yardımcı olacaktır.

Fakat insanlar lida kapsülü denemek yerine yeme kusma atakları ile sağlıklarını riske atiyorlar.  Ne yazık ki bedenin görüntüsü genellikle deforme olmuştur ve bu yüzden kişinin kilosu kadınlarda âdet kesilmesi ile birlikte hızla azalsa bile halen kendisinin obez olduğuna inanır. Aynı zamanda kişinin hayatının bir yönünü kontrol altına alma isteği de mevcuttur. Bu yön genellikle sosyal içeriği ve beslenme ile olan ilgisi nedeniyle yiyecek seçme konusudur.

Huzurlu ve sağlıklı hissetmek için lida kullanın kısa zamanda forma girin. Ve her zaman koroyun. Bu şekilde özellikle anneye karşı “Ben senin yemeklerini ya da beni beslemeni ve artık beni kontrol etmeni istemiyorum” mesajı verilmektedir. Ne yazık ki konu genellikle hayatî tehlikenin ortaya çıktığı ve tıbbî müdahalenin gerektiği bir seviyeye kadar ilerlemektedir. Bu yavaş intihar şekli genellikle dürüst, başkalarını memnun etmek için çok uğraşan ama asla istedikleri kabul ve takdir duygusuna, yani ruhlarını besleyen beğeniye ulaşamadıklarını hisseden kişilerde yaygın olarak görülmektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder