6 Haziran 2012 Çarşamba

Lida’ dan İstenen Etkinin Sağlanması



Egzersiz bağımlılığının tanımlanmasında önemli belirtiler genel olarak, egzersiz rutininin bireyin kontrolünden çıkması, egzersizden istenen etkinin sağlanması için egzersizin süresinin, sıklığının, şiddetinin sürekli olarak artırılması, egzersiz yapmaktan vazgeçememe sebebiyle aile ve arkadaşlara vakit ayıramama, sosyal aktivitelere katılmak yerine egzersiz yapmave bireyin hayatını egzersiz alışkanlığı çerçevesinde yeniden düzenlemesi olarak sayılabilir.

İleri vakalarda bireyler egzersiz alışkanlıklarını kendilerinin değil, egzersiz alışkanlığının onları kontrol ettiğinden ve bu durumu değiştiremediklerinden çünkü egzersiz yapmadıklarında çeşitli problemler yaşadıklarından şikayet etmişlerdir. Egzersiz alışkanlığından kurtulmak için lida kapsül’ den destek alabilirsiniz.

Egzersiz yapamama durumunda ortaya çıkan bu problemler, egzersizden yoksun kalma duygulan ya da egzersizin yoksunluk belirtileri olarak adlandırılır ve egzersiz bağımlılığının tanımlanmasındaki temel bileşenler olarak kabul edilir. Egzersiz yapmadan zayıflamak istiyorsanız lida tam size göre.

Bu duygular, egzersiz yapılamayan dönemdeki psikolojik etkileri temsil eder ve egzersizin yoksunluk belirtileri olarak (kaygı, bitkinlik) ya da egzersizden yoksun kalma sonucunda rotaya çıkan semptomlardan sakınmak için aynı miktarda (ya da buna yakın) egzersiz yapılması şeklinde açıklanır. Aşırı yorgunluk hissetmeden zayıflamak için lida diyet hapı kullanmanız gerekmektedir.

Egzersiz bağımlısı olarak tanımlanmış bireyler, eğer spora katılımdan mahrum edilirlerse, diğer bağımlılık davranışı gösteren bireylerde (madde ve kumar bağımlıları, aşırı seks düşkünleri, alkolikler, kleptomanlar vb.) gözlemlenen yoksunluk belirtileri ortaya çıkar. Diyet bağımlısı olan bireyler lida ile bu alışkanlıktan kurtulabilirler.

0 yorum:

Yorum Gönder