15 Ağustos 2012 Çarşamba

Profesyonel Zayıflama Teknikleri


Kilo vermek mesele değil. İleri yaş bir hastalık değildir, ama daha önce ve dördüncü yorulmadan egzersiz piramidinde belirtildiği gibi bazı ayarlamalar yapılmasını gerektirir. Başlamak için hiçbir zaman geç değildir. Egzersizden kaçmak için takvimi bahane edeceğinize Lida kullanın ve güçlendirme egzersizlerinden yarar gören güçten düşmüş seksenlikleri hatırlayın. Egzersiz ve Lida diyeti bedeninizi her yaşta “daha genç” yapacaktır.
Bu belki de en kötü bahane. Hareketsizlik yorgunluk ve atalete neden olur. Egzersiz canlılığı ve enerjiyi artırır. Deneyin ve görün. İlk başta kendinizi zorlamanız gerekebilir, ama dayanın, zamanla kendinizi tutmak zorunda kalacaksınız.
Muhtemelen çok fazla, pek erken ya da çok az germe ve ısınma hareketi yapıyorsunuz. Egzersize bağlı yaygın ağrıları nasıl önleyeceğiniz, nasıl tanıyacağınız ve düzelteceğiniz anlatılacak. Eğer kendi başınıza yapamıyorsanızprofesyonel yardım alın. Egzersiz acı vermemeli ve yorulmadan egzersiz programı da hiç zorlamamalı ve bunun yanında Lida ile alternatif ürünü orjinal Lida zayıflama çayı kullanılmalı.
Tam da bu nedenle egzersize ihtiyacınız var. Ayrıca ısınma hareketleri yapmavı, yavaş yavaş başlamayı ve uygun bir şekilde kendi temponuzu ayarlamayı unutmayın. Sağlıklı insanlar orta zorlukta bir egzersiz sırasında asla nefes nefese kalmamalıdır.
1994′ te koşarken hayatını kaybeden jogging gurusunun trajik ölümünü hatırlamıyorsanız bile, muhtemelen egzersiz yaparken kalp krizi geçiren bir ünlüyü işitmişsinizdir. Bu, nadir bir durumdur, ama basında çok büyük yer alır. Aslında düzenli egzersiz ve Lida yosun hapikalp krizi ve kalbe bağlı ani ölüm riskinizi büyük oranda düşürür. Ölçülü egzersiz yoğun aktiviteden daha da güvenlidir, ama yine de ciddi bir iştir. Bu nedenle bir sonraki bölümde ele alınan tedbirlere dikkat etmelisiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder