14 Temmuz 2012 Cumartesi

Lida Kullanıcılarına Yasak: Trans Yağlar

Trans yağlar, Hidrojenasyon denilen bir süreçle, bitkisel yağları sıvı veya katı yağlara (örneğin mısıryağı margarini) dönüştürmek için hidrojen ekleme sonucu oluşur. Bu yağların bir Lida tüketim süresince Lida severler tarafından kullanılmaması çok önemlidir. Bu işlem potansiyel olarak iyi çoklu doymamış yağ meydana getirir ve yağı protonla doldurur, sadece sağlıksız pozitif yükle yüklemekle kalmaz, asitleri tamponlamada işe yaramaz hale getirir. Dahası, trans yağları metabolizmik yakıt olarak kullanılamaz hale getiren, yağın karbon zincirinde oluşan ve çapraz bağlantı denen yapısal bir değişim meydana gelir. Trans yağlar, önemli yağlı asitlerin faydalarının kullanılmasına da karışabilir (birazdan bu konuya değineceğiz). Çoklu ve tekli doymamış yağları 47 derece veya daha fazla sıcaklıkta ısıtarak da elde edebilirsiniz. Soğuk preslenmemiş her yağda trans yağ oluşumu gerçekleşir. Trans yağlar kolesterolü artırır, Lida etkileri konusunda olumsuz sonuçlar yaratır. dolaşım bozukluğuna yol açar ve pek çok ciddi hastalığa ve yaşlılıkla ilgili rahatsızlıklara neden olur. Trans yağlar resmi olarak trans yağlı asitler olarak bilinir ve bu da yemeklerinizde bunlara neden yer vermemeniz gerektiği konusunda size bir ipucu verecektir. Hiçbir üyemizin Lida zayıflama döneminde trans yağların hiçbir çeşidini kullanmalarını tavsiye etmemekteyiz. Faydalı hale getirilmemişse, trans yağlar tamamen kaçınmanız gereken yağ çeşididir. Lida mucizesi programını uygulayarak, hiçbir doğal yiyeceğinizde ve bu yazıda önerilen yiyeceklerde trans yağ yemeyeceksiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder