6 Haziran 2012 Çarşamba

Fiziksel Zindelik için Lida Zayıflama Hapı



Hareketsiz bir yaşam tarzını benimseyen bireyler de egzersiz yapmanın fiziksel ve zihinsel sağlığa yararından haberdardırlar. Bu  tarzda bir yaşam sürenler lida kapsül ile kısa zamanda zayıflayabilirler. Bununla birlikte bazı bireyler egzersizin bu yararları sebebiyle egzersiz yapmaya karar verip bu kararı uygulamaya koyarken bazıları da ya egzersiz yapmaları gerektiğine karar verip bu kararı uygulamaya koyamazlar yani egzersiz yapmaya başlayamazlar ya da bu konuyla ilgili egzersiz yapmaya karar vermek de dahil hiçbir girişimde bulunmazlar. Egzersiz yapmaya başlamadan evvel lida kapsül ile hedeflerinizi belirleyin.
Bir açıklamaya göre, bu sorunun cevabı sporla ilgilenecek kişinin spor ya da egzersizi “kendilik şemasına” dahil edip edememesine bağlıdır. Kendilik şemaları, kendimizle ilgili bilgileri düzenlemek ve işlemek için kullandığımız bilişsel kendilik temsilleridir. Sporla ilgilenmeye vakti olmayanlara lida kapsül ile zayıflamalarını tavsiye ediyoruz.
Kendilik şemanız, davranışın sizin için en önemli boyutlarından oluşur. Yaşamınızdaki her şey eşit derecede önemli olmadığı için yaptığınız her şey kendilik şemanızın bir parçası olmaz. Bazı insanlar kendilik şemalarına “atletik olma” ya da “fiziksel zindelik” kavramlarını da eklerler. Bunların tamamı lida zayıflama kapsülü kullanımı ile mümkündür.
Başka bir değişle, bu bireyler atletik etkinliklerin kendilerinin bir parçası olduğunu düşünür. Araştırmalar bu gibi kimlikleri kendilik şemalarına ekleyen insanların düzenli spor yapmaya daha eğilimli olduklarını göstermiştir. Yani spor, bu kişilerin bir parçası olduğundan hava kötüyse ya da ufak tefek ağrıları olsa bile spor yapmaktan vazgeçmezler.

0 yorum:

Yorum Gönder