9 Kasım 2012 Cuma

Tatil Öncesi Zayıflama Taktikleri

Tatil Öncesi Zayıflama Taktikleri


    
Tatil Öncesi Zayıflama Taktikleri
Yaz aylarında doğru seçimleri yaparsanız hem kilo kaybedebilir hem de midenizi sorunları yaşamazsınız.
Bunun sırrı sağlıklı ve doyurucu beslenmekten ve az kalorili besinleri tüketmekten geçiyor. Daha da iyisi yaz seçim yapmak için seçeneklerin çok fazla ve kolay olduğu en iyi mevsim.

Kahvaltıda yulaf ezmesi: Yulaf ezmesi, sindirim sistemihi harekete geçirir, uzun süre tok tutar.

Karpuz : Yağ yakıcı bir meyvedir. Vücudun yağ parçalama özelliğini artırır. Metabolizmaya canlılık verir.

Izgara Sebzeler : Izgara edilmiş sebzeler yaz aylarında mutlaka tüketilmesi gereken yiyeceklerdendir. Özellikle bu yiyeceklerden bir tabak tüketmek faydalı olacaktır. Soğan, kabak, yeşilbiber, havuç, patlıcan, kuşkonmaz, sarımsak bu sebzelerdendir. Izgara sebzeleri keçi peyniri ile yiyebilirsiniz.

Salatalar : Yazın diyetimizde salatayı arttırmakla yemek yeme isteğmizi sağlıklı bir yemek ile bastırabiliriz üstelik doyurucu. Ağırlık olarak düşük kalorili yaz sebzeleri içeren yaz salataları tüketin.

Kalorisiz veya az kalorili yaz içecekleri: Şekerli kahveli içecekler, çaylar, taze meyve suları, şekerli gazlı ve gazsız içecekler yaz için kolayca tüketilse bile bir o kadar da kolay kalori toplamamıza sebep oluyorlar.

Yazın sıcak sebebiyle normalden daha fazla ve sıklıkla sıvı tüketiyoruz. Şekersiz limona- ta, su, ayran ve şekersiz az sütlü bol buzlu kahve- leri tercih edebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder